Mijas 2016 2017-04-21T09:30:57+00:00

Mijas sommaren 2016 sprängfyllt med upplevelser!

Samling på Arlanda en tidig morgon med incheckning och nedresa till Malaga juli 2016. Nio glada resenärer och Tommy som reseledare. Marcus och Tony var redan på plats, förberedda inför att gruppen skulle sluta upp.

Nästan hela gänget ute på morgonpromenad/löpning.

Väl på plats landade vi lugnt första kvällen och huserade in oss i vårt hus inne i det privata området. Första middagen var dock knappast lugn, gruppen var taggad inför veckan, redan där började vi känna av att kemin var något utöver det vanliga bland dessa deltagare.

Sedan var vi igång, alla sex heldagar (förutom en) fylldes med nya destinationer och träningspass anpassade till omgivningen. Fokus på att uppleva landet vi besökte, samtidigt som hälsa och träning genomsyrade aktiviteterna. Att få se Spanien från en vinkel som en vanlig resa antagligen inte skulle ge dig – vilken grej!

Vi valde att uppleva bergsbyn Ronda nedifrån och upp och vi passade på att se vattenfallets början när vi ändå var där – magiskt!

Bollek på promenaden gjorde att småspurterna var oundvikliga. Vi besteg även Gibraltar gåendes, helt klart mer värt än taxi upp!

Självklart fanns det tid till en hel del annan träning. Bland annat tog Marcus oss igenom en kampsportsinspirerad klass och Tommy greppade tag om lugnet och tog gruppen genom en yogaklass. Träning kan vara många saker, se ut på olika sätt och ge olika effekter i kroppen. Vi vill att du ska våga testa och se vad du mår bäst av. Helhet och långsiktighet.

Alla kämpade på så otroligt bra, vilken underbar grupp av människor! Vi genomled allt från backintervaller till bergsbestigning och däckvältande på Mikes, allt med stora leenden på våra och era läppar. Vi som ledare hade inte kunnat önska oss en bättre sammanhållning och engagemang från er. Tack för att vi fick resa med er!

Man och fru som får reda ut ett och annat på arenan!

En hel drös med hundar framför soluppgången och havsutsikten!

Hela gänget på toppen av Gibraltar, vilken bestigning!