Löparresa för två 2017-04-22T08:35:07+00:00

Skräddarsydd löparresa till Spanien för två.

Lars och Irene valde PTtrion för sin träningsresa. Vi accepterade självklart utmaningen, en skräddarsydd resa för två med målinriktad träning för den kommande löparsäsongen.

Skräddarsydd backträning både i stadsmiljö och uppe bland bergen utanför Mijas.

Destinationen blev Spanien eller närmare bestämt Mijas, ett område längs med kusten med närhet till intressanta utflyktsplatser, träningsmöjligheter, strand och backar. Allt vi behövde för att få till den resa vi ville göra tillsammans. Att det sedan är 20+ och strålande sol i mars/april är inget minus det heller!

Området kring Mijas inbjuder till löpning & vandring i bergen vilket vi självklart gjorde. Backintervaller både i stadsmiljö (Malaga) och uppe på toppar invid Mijas. Men som med alla våra resor handlar det också om att få uppleva och upptäcka. Denna gång styrde vi våra vandringsskor till Caminito Del Ray och tog oss runt en 7 km lång höghöjdsbana. Tidigare en av de farligaste rutterna i världen, nu totalrenoverad och säkrad. En fantastisk upplevelse!

Caminito Del Ray, en 7 km lång höghöjdsbana.

Löpning i all ära, men det handlar om så mycket mer än långdistans och intervaller. Vi utförde behovsanalyser, utformade mobilitetspass, målstyrd träningsplanering och utmanade självklart även styrkan då den är en stor del av god löpekonomi oavsett målsättning.

Ett självklart stopp var Mikes gym, en plats för både styrkeutmaningar och att möta rädslor. Vi är aldrig starkare än vår svagaste länk och på Mikes kunde vi testa och hitta vad som måste bli vårt fokus framöver för att nå upp till nästa nivå.

En vecka fylld av målinriktad träning och med en stor portion utmaning och glädje.

Långsiktig träning för att utveckla, utmana och leva – PTtrion.

Nya utmaningar på Mikes gym.