AKTUELLA RESOR 2017-06-08T13:47:25+00:00

22-29 JULI 2017

TOSCANA ITALIEN

15 950:-

INTRESSEANMÄLAN

Upptäck Toscana med PT trion!

En region i mellersta Italien, med på världsarvslistan, vida känt för sitt vackra landskap och sin spännande kultur – Toscana. Kända namn som Michelangelo, Galileo och Leonardo da Vinci förstod tjusningen med denna del av Italien, så vi kände att det var en given nästa destination att ta sikte på.

Vi anländer till den mytomspunna staden Pisa och kan därför redan dag 1 bocka av ett måste på allas vår ”bucketlist”; lutande tornet i Pisa! Därefter landar vi på Herrgården II Fiorile, belägen mitt bland vingårdar och olivplantage. Med tillgång till egen pool, fantastisk trädgård och privata sovrum, kommer vi bo i förstklassig miljö.

Den medeltida staden Vitorchiano ligger i trakten, likaså Lago du Vico och andra sevärdheter och dagsutflyktsmöjligheter.

Vi hjälps åt med maten

Gällande mat på plats kommer det varje morgon bjudas på hälsosam frukostbuffé och under dagarna kommer det finnas nyttiga snacks och mellanmål att tillgå. Utöver detta kommer vi hjälpas åt att laga mat i matlag. Detta för att ge inspiration till hur man kan göra, men också för att visa vad man kan hitta på för att hålla sin kost näringsfull och hälsosam såväl på semester som hemma.

Träna, träna, träna!

Sist men verkligen inte minst kommer vi att träna! Varje deltagare som följer med kommer innan avresa få chans att sitta ned personligen med oss tränare och berätta vem du är. På så sätt kommer vi kunna sätta mål för resan utefter vem du är. Vi vill individanpassa och optimera din träning på plats för att ge dig den mest optimerade träningsresan som möjligt.

Efter resan kommer du därför också kunna få en personlig uppföljning och plan på hur du kan jobba vidare med det vi gjort under resan.

Att tänka långsiktigt och livslång utveckling är något vi i PTtrion tror starkt på!

Träningen, som självklart är frivillig, kommer bestå av 2-3 pass om dagen. Med en helt fri eftermiddag där antingen egen aktivitet kan planeras in, alternativt att du följer med oss tränare på en upptäcksfärd utöver det vanliga.

Gruppen kommer bestå av mellan 8 till max 12 deltagare plus tre tränare. En mindre grupp möjliggör kvalitativ träning och personlig återkoppling på allt vi gör. Allt för att få ut så mycket som möjligt av våra dagar tillsammans. Tanken är att du ska få chans att testa nytt, men också slipa och förbättra de kvalitéer du redan besitter – målmedveten träning under resan. Allt för att utmana samtidigt som vi har roligt!

En kort summering av hur dagarnas uppbyggnad kommer se ut finns till höger, vi reserverar oss dock för mindre ändringar.

Intresseanmälan

Skicka oss din intresseanmälan redan idag för att få veta mer, men också för att säkra din plats på 2017 års bästa träningsresa! Anmälan är inte bindande.

Anmälan formidable

I PRISET INGÅR:

  • Flyg tur och retur, Stockholm Arlanda. (Inkl 2 bagage).

  • Avresa 22 juli 2017, kl 15:05. Hemresa 29 juli, kl 20:30.

  • Transfer: Till och från flygplats i Italien samt alla resor på plats.

  • Boende: Rum på herrgården II Fiorile.

  • Mat: Halvpension (frukostbuffé, mellanmål samt 3 middagar).

  • Träning: Möjlighet till gruppträning 3 gånger om dagen anpassad på individnivå med varierande innehåll.

  • Extra tillägg: Personlig träning 1 on 1 finns som alternativ att köpa till. Vid intresse gör en förfrågan.

PROGRAM:

Ett mer detaljerat program över veckan hittar du här.

TRÄNARE

Tommy Brattfalk

Jag älskar känslan av att vara på okänt vatten, det är oftast där vi lär oss som mest! Att se varje dag som en chans att få lära sig något nytt och faktiskt ta vara på de möjligheter vi har framför oss är något jag alltid strävar efter! Läs mer.

Tony Camino

Jag vill att du ska känna dig trygg, förstå varför du gör det du gör och hur du kan göra det på bästa sätt efter dina förutsättningar. Att få egen kunskap och faktiskt ifrågasätta mig är den relation och utveckling jag vill se! Läs mer.

Nathalie Mattsson

Nathalie är 27år och bosatt i Södra Stockholm. Arbetar som entreprenör inom Personlig träning, kostrådgivning och föreläsning.  Läs mer.

SAMARBETSPARTNER