Din drömresa!

PTtrion vänder sig till dig som söker exklusiva och utmanande resor med förstklassig träning och utflykter – en chans att följa med på en resa du sent kommer att glömma!

Vi tror på iden om att hålla våra grupper små till antalet men packade till toppen med kvalité. Vi vill känna oss trygga med att faktiskt kunna se just DIG och faktiskt anpassa resan efter dina behov och önskemål.

Nästa resa (2016 06 26 – 2016 07 03) reser vi i gemensam grupp från Arlanda direkt ner till Malaga där vi vidare åker med våra egna bilar som senare även står till förfogande under hela resans gång.

Våra 7 dagar i Mijas kommer fyllas med av kvalitativ träning i kombination med avkoppling och umgänge. Utflykter som självklart är valfria kommer ledas av oss alternativt experter från området medan mestadels av vår träning kommer ske vid vårt hus där gym och pool finns att tillgå. Vi har även kontakt med ett lokalt gym som kommer kunna erbjuda alternativ träning av rang för de som vågar testa!

Kroppen är vårt redskap och området/naturen vår arena.

Vi tror på en variation av träning med allt från styrketräning och cardio till yoga. All träning sker utifrån din förmåga och dagsform och vi är mycket noga med att anpassa träningen utifrån dig och dina förutsättningar.

Klicka i menyraden på ”Mijas 2016” och läs redan nu om vad som väntar DIG i Mijas om du väljer att följa med på vår nästa resa.

**UPPDATERING**

Denna resa är tyvärr fullbokad. Inom kort släpps dock mer information om vårt nästa äventyr!

/Tommy Marcus & Tony – PTtrion

By | 2016-06-05T11:44:40+00:00 januari 31st, 2016|Resor|0 Comments

About the Author: